Speciaal voor studenten die in de laatste fase van de opleiding Geografie, Planologie en Milieu zitten, is er het alumninetwerk. Hieronder wordt verteld wat het almuninetwerk inhoudt en hoe het tot betekenis kan zijn voor studenten. 

Beste (master)studenten!

Stiekem al een beetje aan het kijken wat je straks gaat doen? Waar je wilt werken of misschien eerst nog stage wil lopen? Het alumninetwerk van Geografie, Planologie en Milieu kan jou hierbij helpen! 

Wij hebben als doel om alumni in contact te brengen met elkaar en om (master)studenten in contact te laten komen met alumni en het werkveld. Voor masterstudenten en net-afgestudeerden is ons alumninetwerk interessant omdat zij via ‘vacatures’ op onze LinkedIn-pagina toenadering kunnen zoeken tot het werkveld bij het zoeken van een afstudeerstage of een baan. Tevens berichten de opleidingen onder meer over onderzoek, promoties, publicaties en veranderingen in het onderwijsaanbod in de bachelor en master. Ook kondigt het alumninetwerk haar activiteiten via deze pagina aan. Juist tijdens deze activiteiten heb je namelijk de kans om op een laagdrempelige manier met alumni te spreken, jong of oud.

Interesse? Kijk op onze LinkedIn en meld je aan voor onze groep!

Meer weten? Mail het bestuur van het alumninetwerk Geografie, Planologie en Milieu. 

Tot ziens!