LievenseCSO: Adviseur Omgevingsmanagement

Adviseur Omgevingsmanagement

Op onze vestiging Bunnik/Breda is wegens groei van de vakgroep Water & Omgeving een brede functie ontstaan op het gebied van milieueffectstudies en vergunningenmanagement. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste adviseur Omgevingsmanagement.
 

Als omgevingsmanager ben je dé schakel tussen het project en haar omgeving. Je gaat op pad en praat met stakeholders. Met jouw inzicht in de belangen en wensen van stakeholders werk je aan het ontwerp en inpassing van projecten op gebied van waterveiligheid en klimaatadaptatie. Je bent in staat complexe effectonderzoeken te begeleiden en resultaten uit te leggen aan stakeholders.
Je schrijft milieueffectrapportages waarin je helder en toegankelijk de milieueffecten beschrijft, die van belang zijn voor de besluitvorming. Je snapt bestuurlijke besluitvormingsprocessen en de daarmee samenhangende vergunningenprocedures en weet daarbinnen te werken. Je werkt daarbij in een team van zeer ervaren en aanstormende adviseurs aan bijvoorbeeld verkenningen voor het Deltaprogramma, het voorbereiden van dijkversterkingen en KRW maatregelen.
Je acteert hierbij als zelfstandig omgevingsmanager en krijgt de kans deze rol in steeds grotere en complexere projecten op te pakken.

 

Wat vragen wij van jou:

 • Een afgeronde relevante WO-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

 

Wat verwachten wij van jou:

 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent enthousiast, flexibel en breed inzetbaar;
 • Je werkt oplossingsgericht en kunt omgaan met onzekerheden;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Wat bieden wij jou:

 • Marktconforme salariëring passend in lijn met opleiding en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, vergoeding woon-werkverkeer, pensioen (beschikbaar premieregeling) en extra verlofdagen naast het reguliere verlof;
 • Afwisselende en zelfstandige baan;
 • Uitdagende werkomgeving waarin ambitieuze en kundige medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen;
 • Flexibele werkomgeving waarin niet de werktijden centraal staan, wel de samenwerking en het resultaat;
 • Een functie voor 32 uur tot 40 uur.

 

Standplaats:

Bunnik/Breda

Meer informatie of direct solliciteren?

Spreekt deze vacature jou aan, dan ontvangen we graag jouw CV met motivatie o.v.v. Sollicitatie Adviseur Omgevingsmanagement op Sollicitaties@LievenseCSO.com, t.a.v. Ayla van Putten. Wie weet word jij onze nieuwe collega!
Wil je graag meer weten over deze functie en de organisatie? Bel naar Jette Eshuis of Frans Hoefsloot via 088 – 910 2000.
Is deze vacature net niet wat je zoekt? Houd onze website in de gaten of volg ons op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste vacatures.

Over LievenseCSO

De LievenseCSO Groep is een middelgroot multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van Stad & Omgeving en Water & Infra. Wij zijn een sterke speler op het gebied van water, omgevingsvraagstukken, infrastructuur en gebouwen. Wij zijn gespecialiseerd in stedelijke ontwikkeling, multidisciplinaire projecten, bouwconstructies, milieu onderzoeken, infra, water & omgeving, leidingen & hoogspanning en leidingbeheer.
LievenseCSO Groep is een nationaal en internationaal opererend bureau met 10 locaties in Nederland en 3 in het buitenland met 350 medewerkers en is een advies- en ingenieursbureau wat mede in handen is van management en medewerkers.
Vanuit het persoonlijke contact met onze klanten, tonen onze betrokken en vakkundige experts elke dag eigenaarschap in het creëren van realiseerbare oplossingen. Tot de LievenseCSO Groep behoren de merken LievenseCSO, Bartels, LievenseAdriaens en B&I voortgekomen uit een fusie van Lievense en CSO in 2013 en de overname van Bartels in 2015.
Werken bij LievenseCSO staat daarmee voor afwisselend werk in een dynamische omgeving. Ambitieus, vernieuwend, resultaatgericht en trots. Dat zijn wij!

 

Geef een reactie