Over Morgen: Stage Duurzame mobiliteit in gebiedsontwikkeling

Stage: Duurzame Mobiliteit in Gebiedsontwikkeling

 

Over Morgen is een dynamisch bureau met energieke ruimdenkers en versnellers. Wij bieden zichtbare oplossingen voor een duurzame leefomgeving. Dit zijn oplossingen met een blijvende maatschappelijke impact.

 

Daar waar mensen samenleven en zich ontwikkelen, ontstaan nieuwe maatschappelijke opgaven en nieuwe vragen naar ruimte, mobiliteit en energie. Ook vandaag daagt onze samenleving ons uit. Voor ons gaat duurzame gebiedsvernieuwing over de kunst van het verbinden. Verbinden van ambities, belangen, expertise, initiatieven, partijen en geldstromen. Over Morgen verstaat deze kunst van het verbinden. Wij ontwikkelen een duurzame leefomgeving met frisse aanpakken, resultaatgerichte samenwerkingen en doortastende strategieën. Wij zijn 100% betrokken bij de opgave en pakken onze verantwoordelijkheid. We brengen energie, creëren een leeromgeving, zijn vastberaden en denken wanneer nodig buiten de gebaande paden. Wij willen méér achterlaten dan alleen een projectresultaat.

Om onze opdrachtgevers ook Over Morgen te blijven verassen met nieuwe inzichten zijn we op zoek naar een stagiair duurzame mobiliteit in gebiedsontwikkelingsprojecten. Tijdens een meewerkstage van ongeveer 5 maanden geven we graag samen invulling aan de volgende opgave waar wij als bureau nu mee bezig zijn:

 

Hoe maken we de gebiedsontwikkeling van nu toekomstbestendig in de zin dat het rekening houdt met nieuwe ontwikkelingen als elektrisch rijden, deelmobiliteit en wellicht al autonoom rijden? En belangrijker: hoe regel je dit nu in de praktijk? Wat vraagt het van de ruimtelijke inrichting als we de fiets willen stimuleren, van een (gedeeld) mobiliteitsaanbod aan nieuwe bewoners, van het parkeerbeleid, van de contractering tussen overheid en private partijen, en zo verder.   

 

Spreek dit je aan? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan over de mogelijkheden.

 

We zijn op zoek naar een Masterstudent, bij voorkeur in de afronding van de studie. Relevante studies zijn ruimtelijk van aard: Planologie, Sociale Geografie, Milieu- en Maatschappijwetenschappen, Vastgoedstudies etc. Tijdens de stage besteed je een deel van de tijd aan het doen van onderzoek, het andere deel laten we je ook kennismaken met het werk van Over Morgen in lopende opdrachten.

 

Wat hebben we van jou nodig? Een goed onderbouwde sollicitatiebrief over jezelf en welke mogelijkheden jij ziet voor het invullen van de stage. Stuur je motivatiebrief inclusief CV naar info@overmorgen.nl ter attentie van Dave Alberts met als onderwerp: Stage Duurzame Mobiliteit in gebiedsontwikkeling.

Stage Duurzame mobiliteit in gebiedsontwikkeling

Geef een reactie