Tijdens activiteiten van Studievereniging Mundus worden foto’s gemaakt waar leden op kunnen staan. De vereniging ziet het hierbij als haar verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Door middel van dit formulier bent u op de hoogte van waar deze foto’s geplaatst kunnen worden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de diensten van Studievereniging Mundus. De vereniging zorgt ervoor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

  1. Website

De foto’s die worden gemaakt op activiteiten worden op de website van Studievereniging Mundus geüpload. Deze foto’s zijn beschermd door middel van een account met een wachtwoord. Alleen leden hebben recht op een account. De afbeeldingen van activiteiten zijn dus niet openbaar toegankelijk, maar alleen door leden van Studievereniging Mundus. Foto’s worden gefilterd voordat ze op de website worden geplaatst. Deze afbeeldingen blijven voor drie jaar beschikbaar.

  1. (Social) media

Foto’s kunnen daarnaast gebruikt worden op de social media kanalen van Studievereniging Mundus. De social media bestaan uit: Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, YouTube en LinkedIn. Ook kunnen foto’s geplaatst worden in het Verenigingsblad Mundus Magazine en in de almanak. In het verenigingsblad worden sfeerfoto’s geplaatst en in de almanak worden ook persoonlijke foto’s voorzien van een naam geplaatst.  De (social) media kanalen zijn openbaar toegankelijk. Deze afbeeldingen blijven voor drie jaar beschikbaar.

 

Plaatsing van foto’s gebeurt automatisch, tenzij er bezwaren zijn aangegeven vanuit het desbetreffende lid. Bezwaren kunnen ook na plaatsing nog doorgegeven worden om vervolgens de foto’s te verwijderen.